Олексій Матвієць: «СК «Геологія» з нетерпінням чекає на продовження сезону!»

Віце-президент кременчуцької «Геології» Олексій Матвієць у розмові з прес-службою Асоціації футзалу України підбив підсумки частини сезону, що минула та поділився сподіваннями на майбутнє.

–​ Розкажіть, у зв’язку з паузою, в якому стані зараз перебуває команда?

– Команда зараз перебуває у відпустці. Хлопці самостійно підтримують форму, оскільки можливості тренуватися командою зараз немає.

–​ Як оціните частину сезону, що минула для команди у місцевих змаганнях, Кубку України та Другій лізі?

– Ми здобули золоті медалі Вищої ліги чемпіонату Кременчука, а у кубкових змаганнях, на жаль, вилетіли від принципового опонента – «Тразит-сервіса». Щодо Кубка України – то тут нам випав найсильніший суперник на попередньому етапі – «ДЕ ТРЕЙДИНГ». Як на мене, ми досить гідно протистояли майбутньому учаснику Фіналу Чотирьох. Щодо Другої ліги – то, звичайно, наш виступ оцінюємо чудово. «Геологія» перемогла у своїй групі, а у рамках 1/8 фіналу у двоматчевому протистоянні здолала сумський «Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2», кваліфікувавшись до чвертьфіналу.

–​ Минулоріч ви вибили з Кубка України команду Першої ліги – броварський «Атлетик», цьогоріч протистояли майбутньому учасника 1/2 фіналу – миколаївському «ДЕ ТРЕЙДИНГу». Такі матчі є важливим досвідом для прогресу вашої команди?

– Звичайно. Для нас Кубок України є пріоритетом. Це чудовий шанс для матчів з дійсно сильними суперниками. Так, цьогоріч ми швидко вилетіли, поступившись «ДЕ ТРЕЙДИНГу». Однак, у цих поєдинках свій шанс проявити себе також отримали хлопці, які не надто часто з’являються на майданчику у чемпіонаті міста та Другій лізі. Для них це було нагодою здобути важливу практику, аби стати ще сильнішими.

–​ На Вашу думку, як має завершитися цей сезон? Після такої перерви команда налаштована на продовження боротьби у Другій лізі?

– СК «Геологія» з нетерпінням чекає на продовження сезону! Наша мета – Фінал Чотирьох Другої ліги. До неї залишилося всього два матчі. Далі вже будемо окремо налаштовуватися на матчі та суперників, що залишаться.

–​ Які плани маєте щодо руху вперед? Хотіли б себе спробувати у Першій лізі?

– Так. Ми вже розглядали цей варіант. Наші основні партнери – це підприємство «Геологія» та компанія «Ferrexpo». Однак, у зв’язку з нинішньою економічною ситуацією впевненості щодо нашої участі у майбутньому сезоні чемпіонату серед команд Першої ліги не маю. Ми однозначно продовжимо брати участь у Кубку України у наступному сезоні, а от щодо того у якій лізі буде «Геологія»: Другій або Першій – стане відомо не раніше серпня.

–​ Існує інформація щодо можливого об’єднання лідерів Другої ліги і Першої ліги в один чемпіонат у майбутньому. Як ставитеся до такої ідеї?

– Однозначно, сприймаю таку ідею досить позитивно. Грати з сильними суперниками цікаво як і гравцям, так і керівникам команд, оскільки ми вкладаємо у це гроші. Матчі вищого рівня заслуговуватимуть на увагу більшої глядацької аудиторії.

Цьогоріч у Другій лізі ми грали в одній групі з київськими командами «Юрінновація та ДЮСШ «Переможець. Відверто кажучи, нам хотілося б протистояти більш сильним суперникам. Ми боролися за перше місце лише з «Сумихімпромом-СДПУ». До слова відзначу цю команду, а також «Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2». З такими командами приємно грати. Минулоріч у Кубку України ми протистояли «Атлетику» та «Альтернативі-Сервіт». Спільний чемпіонат з командами такого рівня – це було б дійсно цікаво.

–​ Ви зазначили, що вашими основними партнерами є підприємство «Геологія» та компанія «Ferrexpo». Скажіть, чи маєте співпрацю з місцевою владою для участі у всеукраїнських змаганнях?

– Ні, за весь час існування команду жодної підтримки від місцевої влади ми не отримали.

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!